Hyara Talmost II

Aatelinen Waterdeepissä, Paladinsonin "hyvä ystävä"

Description:

Hyara Talmost II on yksi Waterdeepin vaikutusvaltaisimmista naisista. Hän omistaa suuren kartanon palatsin alueella ja hoitaa sieltä käsin Talmostien kangasmonopolin toimintaa. Hyara on 35-vuotias, ylväs, muotitietoinen ja kaikin puolin luksukseen tottunut nainen, joka asuu kartanossaan pienen puudelinsa Herbertin kanssa palvelijoiden ympäröimänä. Talmostit ovat tärkeä vaatturisuku Waterdeepissä ja kotonaan Lehtolammella (50km etelään Waterdeepistä) he omistavat suuren kartanon ja ovat yksi alueen tärkeimmistä aatelissuvuista.

He aateloituivat, kun Piergeiron Paladinsonin palkitsi heidät heidän kauppasuhteistaan Waterdeepin kanssa (he tuovat kaupunkiin lähes kaikki sen kankaat). Hyara asuu Waterdeepissä palatsin vieressä ja hänen veljensä Edelwalt Lehtolammella. Lorion on Hyaran veljenpoika.

Hyara janoaa vaikutusvaltaa ja kutsuu Piergeironia jatkuvasti luokseen illallisille, sekä yrittää järjestää veljenpoikansa palatsiin vieraaksi.

Talmostien vaakunassa on riikinkukko.

Hyara kutsuu tuttujaan ja rakkaitaan lempinimillä. Lorionia hän kutsuu hellittelynimellä “Lo-Lo”, Piergeironia “Rakas-Pier”, Doriania “Pikku Riikinkukkonen” tai “Dory” ja veljeään Edelwaldia "Eddy"ksi.

Bio:

Hyara Talmost II

Waterdeep, loiston kaupunki Lorion_Lovelorn